Dit doen wij

Wij bij Wielemaker Tuinen doen het volgende om tuinen te maken die geweldig zijn.

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin of een gedeelte van uw tuin vernieuwen! Wij zorgen er voor.

Allereerst zullen we een persoonlijk gesprek hebben om samen uw wensen te bespreken. Hieruit volgt vervolgens een 3D tuinontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van het complete plaatje. U kunt bij ons in de showroom veel ideeën op doen, om te kijken wat voor materialen u graag terug zou zien in uw nieuwe tuin. Wanneer dit alles u aanspreekt zal er een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om de huidige situatie te bekijken om zo tot een definitief voorstel te komen.

Tuinonderhoud

Wij houden uw tuin bij en zorgen er voor dat hij zo groen is als dat hij altijd al was.

Heeft u zelf geen tijd of simpelweg de kennis niet om uw tuin jaarrond goed te onderhouden, dan bieden wij u daar onze diensten voor aan. U kunt denken aan een jaarcontract, zodat uw tuin er jaarrond mooi bij ligt, maar eenmalig tuinonderhoud om uw tuin weer wat op te fraaien behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden samen met ons te bespreken.

Op dit moment is het zo druk dat wij dit jaar geen tijd meer hebben voor onderhoud van tuinen. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Bedankt voor uw begrip!

Maatwerk

Wilt u een nieuwe tuin of een gedeelte van uw tuin vernieuwen! Wij zorgen er voor.

Maatwerk is onze specialiteit. Of het nou een complete tuin is of een mooie schuur of overkapping. Wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Wit-zwart buitenverblijf

Schuren / Overkappingen op maat

Goede prijs-kwaliteitverhouding bij u in de buurt

Zelf een schuur of overkapping bouwen? Wij helpen u op weg. Liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. We ontwerpen samen met u uw gewenste buitenverblijf en maken er samen iets moois van!

Ontwerpen

Wilt u een nieuwe tuin of een gedeelte van uw tuin vernieuwen! Wij zorgen er voor.

Bij Wielemaker Tuinen kunt u terecht voor een 3D tuinontwerp. Aan de hand van uw wensen en onze kennis in het vakgebied, kunnen wij voor u een mooi ontwerp maken dat precies aansluit op uw wensen!

Advies

Wielemaker Tuinen staat voor deskundig advies en uitmuntende service

Wilt u zelf gaan klussen in uw tuin, maar heeft u hier wat opstarthulp bij nodig. Wij voorzien u graag van advies om te komen tot de juiste materialen en uitvoering. Wij kunnen u alle tuinmaterialen leveren die u maar nodig heeft.

Levering van hout

Wilt u zelf gaan klussen? Wij zorgen voor de materialen.

Sinds 2011 levert Wielemaker Tuinen onder de naam TuinhoutZeeland.nl een groot assortiment tuinhoutproducten. Wij hebben veel hout op voorraad voor het zelf maken van bijvoorbeeld  een tuinafscheiding of tuinhuis. Snelle en betrouwbare levering. Ook levering buiten Zeeland mogelijk.

Kijk voor ons online assortiment op http://www.tuinhoutzeeland.nl.

 

Rondhout pergola sfeer 3