Douglas maatwerk tuinhuis met overkapping

Doordat deze klant specifieke wensen had voor hun tuinhuis met overkapping, zijn zij uiteindelijk bij ons terecht gekomen.

Na lang zoeken op internet om het juiste tuinhuis te vinden dat helemaal aan hun wensen voldeed, zagen ze door de bomen het bos niet meer en waren de standaard bouwpaketten het elke keer nét niet. Aangezien onze specialiteit maatwerk is, zijn wij samen met de klant gaan schetsen om zo tot het ideale plaatje te komen. De combinatie van een berging met een vijfhoek en een wolfskap dakconstructie uitgevoerd in Douglas hout is het resultaat geworden.

Als dakbedekking is er gekozen voor zwarte dakshingles afgewerkt met een zinken dakgoot.

Zowel de klant als het team bij Wielemaker Tuinen is erg tevreden met het resultaat en wij hopen in de toekomst nog veel van dit soort mooie projecten uit te voeren.

Bent u de volgende met zo een heerlijk buitenverblijf? Maak hieronder dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden samen met ons te bespreken.

Douglas overkapping

"De schuur is klaar en we zijn er heel blij mee, het is heel mooi geworden en gisteren fijn samengewerkt met de mannen!"

Jan
' : ''; ?>